Rendszer üzemeltetés

Amikor a biztonságos kötődés nélkülözhetetlen

Mikor cégünk növekszik, egyre több berendezés segíti munkánkat, melyek gördülékenyebbé, hatékonyabbá teszik a munkafolyamatokat...ha jól működnek. Hiba esetén azonban a segítő gép pillanatok alatt hátráltató tényező lehet életünkben.

Folyamatos odafigyeléssel a legtöbb üzemzavar megelőzhető, a problémák pedig gyors beavatkozással többnyire kijavíthatók. Felkészült csapatunk teljes körű megoldást kínál a felmerülő informatikai feladatokra.

  • tervezhetőbb munkafolyamatok

  • elkerülhető váratlan kiadások

A siker kulcsa: alaposan megtervezett infrastruktúra

A rendszer kiépítése során a munkaállomások kialakításától segítünk Önnek a legmegfelelőbb hardver és szoftver elemek kiválasztásában. Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit is. Logikus megoldásokat építünk, átfogó felügyeleti és karbantartási tervezettel!

A problémamentesség nem csak egy álom

A vigyázó szemek távolról folyamatosan figyelnek. Kollégáink figyelemmel kísérik a rendszer működését, így a kritikus események (túlterheltség, lejáró szoftver licenszek, telítődő adattárhely, IP tartomány kimerülése) időben észrevehetők, előrejelezhetők.

Hatékony társra vágyik? Google Apps cégeknek


Több, mint testőr

Távdiagnosztikai szolgáltatásunk keretein belül távolról figyelemmel kísérjük az éppen futó szolgáltatások épségét csakúgy, mint a monitorozható hardverparamétereket (hőmérséklet, kapacitás, általános terhelhetőség, CPU erőforrás, memória, lemezállapot). Szervizünk felkészült mérnökei éjjel-nappal szerződött ügyfeleink rendelkezésére állnak.

  • gyors reagálás

  • távoli beavatkozási lehetőség

  • szakszerű, észrevétlen hibaelhárítás

Számíthat ránk - Felelősséget vállalunk

Az igényeket kihívásként és nem problémaként kezeljük. A lehető legtöbb szempontot figyelembe véve optimális megoldásra törekszünk. Munkánkat minden körülmény között magas színvonalon, az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük.

Üzemeltetési gondjait akár outsourcing szerződés keretében is átvállaljuk, vagyis Önnek a feladatot kell megfogalmaznia, és mi biztosítjuk a megoldáshoz szükséges eszközöket és az üzemvitelt.