Nyomtatásszolgáltatás

A nyugalom bérelhető!

Olyan szolgáltatást nyújtunk Önnek a nyomtatásban, amellyel megkönnyítjük mindennapjait, költségeit pedig a lehető legalacsonyabb szinten tartjuk. A kifogyott tintapatron, az állandó bosszankodás a múlté.

Kézbe vesszük nyomtatási gondjait, Ön nyugodtan dolgozhat!

Teljes nyomtatóparkok üzemeltetése akár multivendoros környezetben is. Magas színvonalú nyomatok, megbízható működés.

  • Professzionális gépek kedvező árakon

  • Személyre szabott bérleti konstrukciók

  • Nyomat alapú elszámolás

  • TCO alapú szemléletben kialakított nyomtatási infrastruktúra

  • Egyedi igények rugalmas kezelése

Az EKM-Insight nyomtatás menedzselő rendszer lehetővé teszi, hogy a nyomtatók folyamatos karbantartása, kellékanyag ellátása és a hibák nagy részének elhárítása végre külső szolgáltató kezébe kerüljön és ezzel Ön pénzt energiát takarít meg, drága és nehezen megtalálható helyi számítástechnikai munkaerő alkalmazását teszi feleslegessé. A rendszer segítségével nyomtatóinak műszaki állapota és a festékkazetták felhasználása távolról ellenőrizhető, az anyagok időben megrendelésre és kiszállításra kerülhetnek, a karbantartás előre tervezhető és a szakember már a cserére javasolt alkatrésszel együtt jelenhet meg a telephelyén. A rendszer lehetőséget ad arra is, hogy az Ön munkatársai is belépjenek a rendszerbe, igy Önök is láthatják az nyomtatókra vonatkozó összes jelentést és előrejelzést. Gazdaságosan lehet követni minden folyamatot, és jóval olcsóbban megoldani a nyomtatók üzemeltetését.

Kyocera és HP nyomtatók forgalmazása mellett a

Xerox Magyarország Veszprém és Fejér megyei márka-képviseleteként a

márka által ígért színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Megszakítás nélkül

Bízza ránk gyártósori gépeinek üzemeltetését, így a plusz költség és az időkiesés kiküszöbölhető! Gyártósori ipari nyomtatók tervszerű karbantartása tartalék főegységek biztosításával, 24/7-es 4 órán belüli rendelkezésre állás.

Zebra, Intermec, Toshiba, Citizen, Avery, Bixolon...

Mindig az Ön közelében

Felkészült mérnökeink non-stop készen állnak arra, hogy ügyfeleinknek segítséget nyújtsanak. Költséghatékony és környezetbarát – kiterjedt szervizhálózatunk által 45 km-nél közelebb vagyunk Önhöz az ország bármely pontján.

Az utolsó szegig

Örömmel dolgozik, ha minden a keze ügyében van? Paper&Furniture üzletágunk munkatársai segítenek Önnek az irodai környezet megfelelő kialakításában, a minőségi irodai berendezések és irodaszerek kiválasztásában.

REFERENCIÁINK

Jelenleg közel 5000 eszközt üzemeltetünk országszerte, legnagyobb partnereink

K&H Bank országos fiókhálózat

Harman Becker

Kuka Robotics

Debreceni Megyei Jogú Város Önkormányzata