Kutatás & Fejlesztés

Ahol a jövő valósággá válik

A technológiai fejlődés, a fogyasztók változó igényei változó környezetet teremtenek, amihez csak folyamatos fejlesztéssel tud egy vállalat alkalmazkodni. Cégünk felismerte, hogy szakembereinek birtokában lévő tudással a legkülönbözőbb területek működésének segítésére lehet.

K+F csapatunk olyan innovatív megoldásokat dolgoz ki, melyek sok esetben egymástól eltérő szakterületeket kapcsolnak össze, illetve környezeti és üzleti szempontból megtérülő szolgáltatásokat kínálnak a felhasználók részére.

Gondolataink teremtik valóságunkat... fejlesztés emberközeli módon

WSN termékfejlesztés és WSN alapú megoldások

Cégünk évek óta a kutatás-fejlesztés élvonalához tartozik a vezeték nélküli érzékelőhálózatok (Wireless Sensor Networks - WSN) területén, melynek eredményeképp számos hasznos termék, illetve megoldás látott már napvilágot. Ez az új technológia olyan problémákra kínál megoldást, melyek más módon egyáltalán nem vagy igen költségesen oldhatók meg. Amit kínálunk:

  • korszerű és megbízható vezeték nélküli eszközök, valamint szenzor- és bővítő kártyák fejlesztése, gyártása

  • komplex vezeték nélküli monitorozó és szabályozó rendszerek

GPU alapú képfeldolgozó rendszer fejlesztése

Másik nagy fejlesztési területünk a grafikus kártya processzorával (GPU) történő képfeldolgozás. A grafikus processzorok (GPU) ugrásszerű fejlődésével lehetőség nyílt arra, hogy a termelő, illetve a gyártó üzemekben felmerülő képfeldolgozási feladatokat rendkívül költséghatékonyan és jóval gyorsabban tudjuk kiszolgálni, mint a hagyományos CPU alapú rendszerekkel.

A tudás összetartó erő - kapcsolódjon be!

Cégünk különböző K+F projektek kapcsán számos technológiában és iparágban szerzett már tapasztalatot. A kutatás-fejlesztési munka során rendszeresen együttműködünk oktatási intézményekkel, innovációs központokkal és más kutatócégekkel. Mindezek lehetővé teszik, hogy az elméleti és gyakorlati szempontoknak leginkább megfelelő, innovatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.