IT-Hálózat

Személyre szabott, komplex hálózatok

Napjainkban a cégek életében szinte minden üzleti folyamat számítógépes hálózatokon keresztül zajlik. Legyen szó kommunikációról, adatátvitelről, vagy bármilyen munkavégzésről, valamilyen számítógépes rendszer biztosan részt vesz a folyamat irányításában.

A munkavégzés, üzemeltetés során ma már annyi részfeladattal állunk szemben, hogy elengedhetelen a rendszerben való gondolkodás, a folyamatok hálózatba kapcsolása és hálózatvezérelt irányítása.

A megrendelővel együtt gondolkodva, közösen mérjük fel az igényeket és határozzuk meg a hálózathoz szükséges erőforrásigényt. A tervezési, kivitelezési folyamat során folyamatosan egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Hálózatépítő munkánk során évente 5 - 10 ezer végpontot telepítünk, amihez 300-500 kilométer kábelt használunk fel.

Fókuszban a teljesség!

A piaci igényeket felismerve, szakembereink folyamatos képzésével cégünk a tervek kidolgozásától a rendszer kiépítéséig teljeskörűen kiszolgálja ügyfeleit.

Praktikum

Tudatos és precíz tervezéssel, jó minőségű eszközök használatával olyan intelligens rendszer hozható létre, melyben a különböző technológiák egymást kiegészítve megbízhatóan működnek.

Kényelem

A rendszerben való gondolkodás, az alapos tervezés olyan hálózatot eredményez, amelyben Ön úgy érezheti: minden a helyére került, eszközei az Ön kényelmét szolgálják.

Esztétikum

Egy gyengeáramú rendszer kiépítése is egy alkotó folyamat, amely megkívánja a kreativitást. Szakembereink nagy hangsúlyt fektetnek az esztétikumra: a kiépítésre kerülő rendszer az igényeknek megfelelően működjön, ugyanakkor külsőleg maximálisan illeszkedjen környezetébe.

Mit biztosít egy jól felépített hálózat?

Központilag kezeli az adatokat, összeköti a telephelyeket, biztosítja a gördülékeny kommunikációt és a távmunkát. Adatai biztonságban vannak, a hálózat szünetmentes működése garantált.

Referenciáink

Il Bacio Di Stiele Luxusáruház

Kuka Robotics Kft.

Sapa Profiles Kft.

Zollner Elektronic Kft.

Lego Magyarország Kft.

Daimler/Mercedes Gyár

IBM GS Kft.

Bridgestone Termelő Kft.

DHL Logisztikai Központ

Alcoa Köfém Európai Informatikai Központ

Szolnoki Főiskola

Nyugat-Magyarországi Egyetem

Gyártó partnereink