Cégbemutató

Az informatika is lehet emberi, engedje meg, hogy megmutassuk Önnek!


Napjainkban szinte minden üzleti, termelő és irányítási folyamat számítógépes hálózatokon keresztül zajlik. A kommunikáció, az adatok rögzítése, feldolgozása és továbbítása elképzelhetetlen megfelelően kiépített és megbízhatóan működő számítógépes rendszerek nélkül.

A számítógép által vezérelt folyamatok precizitást és nagyfokú hatékonyságot biztosítanak minden területen, azonban a számítógép világa sokak számára még mindig idegen.

Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk, az informatika is lehet emberi.

Célunk, hogy innovatív megoldásainkkal egyre több iparág fejlődését segítsük és a közös munka eredményeként élhetőbb világot teremtsünk.

"Számos munkafolyamat könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tehető, ha a megrendelővel együtt gondolkodva, körültekintően megtervezett, személyre szabott megoldásokat alakítunk ki."

Dóra Levente

ügyvezető igazgató

1984

Megalakult cégünk azzal a céllal, hogy egyedi fejlesztési igényeket szolgáljon ki. Az elkövetkező években számos szabadalom és jelentős újítás születik.

Kialakításra kerül mai napig meghatározó üzletágunk, a gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése.

1991

1992

A folyamatos növekedés eredményeként cégünk Kft.-ként folytatja tevékenységét. A megjelenő piaci igényekre reagálva nagy megbízhatóságú informatikai rendszerek szállítását is tevékenységeink közé illesztjük.

Cégünk megszerzi az ISO 9001-es tanúsítványt, melyet továbbfejlesztve naprakészen alkalmazunk működésünk során.

1998

2006

A technológiai fejlődés, a fogyasztók változó igényei változó környezetet teremtenek, melyre cégünk folyamatos fejlesztéssel reagál, ezáltal jelentős kutatás-fejlesztési tevékenység kezdődik.

Nyomtatás-szolgáltatás üzletágunk kiemelése szerviztevékenységeink közül, mellyel az elsők között fordultunk szembe a nyomtatás-koncentrációs piaci trendekkel.

2006

2008

A piaci lehetőségeket kiaknázva a vezeték nélküli szenzorhálózatos (WSN) fejlesztéseink elindulnak.

Megkezdődik UCMote eszközcsaládunk értékesítése világszerte, több mint 15 országban.

2011

2013

Megszületnek mezőgazdaságot támogató legújabb fejlesztéseink: GrainPatrol és AgroSense termékeink bevezetése a magyar piacra.

A nyomtatóflottákat és informatikai rendszereket országosan 4 telephelyről üzemeltetjük. IT hálózatokat építünk és egyre növekvő hangsúlyt fektetünk innovációs tevékenységünkre.

2014

2014

Megalapul a POS terminál üzemeltetéssel foglalkozó szakemberi csoportunk. Jelenleg ~6000 db terminált kezelünk országszerte.

Az országhatárt átlépő értékesítéseket követően az AgroSense nevű brand termékünk eladása sikeresen lezárul a Sys-Control Kft. irányába.

2016

2018

Kibővül a nyomtatás szolgáltatási és szervizelési csapatunk, ezáltal az ipari címke nyomtatók kezelése is professzionális szintűre emelkedik.

A legújabb HTML5-re épülő technológiák felhasználásával, megkezdődik a legmodernebb izomorfikus alapú web alkalmazások fejlesztése. Elkészül UniBoard®, egy tisztán HTML alapú tartalomszolgáltató és irányító rendszer.

Jelenleg 46 fővel és országosan 3 telephelyen szolgáljuk ki országosan az ügyfeleinket.

Kifejlesztettük UniGate®-et, egy kamion behívó rendszert, UniPack® és UniScan® logisztikai rendszereket.

K&H családi vállalatok kiválósági díj - „innováció” kategóriában.

2019

2020

TECHference konferencia és kiállítás.