HU/EN

Cégbemutató

Az informatika is lehet emberi, engedje meg, hogy megmutassuk Önnek!

 

Napjainkban szinte minden üzleti, termelő és irányítási folyamat számítógépes hálózatokon keresztül zajlik. A kommunikáció, az adatok rögzítése, feldolgozása és továbbítása elképzelhetetlen megfelelően kiépített és megbízhatóan működő számítógépes rendszerek nélkül.
 

 

A számítógép által vezérelt folyamatok precizitást és nagyfokú hatékonyságot biztosítanak minden területen, azonban a számítógép világa sokak számára még mindig idegen.

Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk, az informatika is lehet emberi.

Célunk, hogy innovatív megoldásainkkal egyre több iparág fejlődését segítsük és a közös munka eredményeként élhetőbb világot teremtsünk.

Számos munkafolyamat könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tehető, ha a megrendelővel együtt gondolkodva, körültekintően megtervezett, személyre szabott megoldásokat alakítunk ki.

 

 

unicomp Dóra Levente
Dóra Levente
ügyvezető igazgató
 

1984

Megalakult cégünk azzal a céllal, hogy egyedi fejlesztési igényeket szolgáljon ki. Az elkövetkező években számos szabadalom és jelentős újítás születik.

1991

Kialakításra kerül mai napig meghatározó üzletágunk, a gyengeáramú rendszerek tervezése és kivitelezése.

1992

A folyamatos növekedés eredményeként cégünk Kft.-ként folytatja tevékenységét. A megjelenő piaci igényekre reagálva nagy megbízhatóságú informatikai rendszerek szállítását is tevékenységeink közé illesztjük.

1998

Cégünk megszerzi az ISO 9001-es tanúsítványt, melyet továbbfejlesztve naprakészen alkalmazunk működésünk során.

2006

A technológiai fejlődés, a fogyasztók változó igényei változó környezetet teremtenek, melyre cégünk folyamatos fejlesztéssel reagál. Dóra Sebestyén csatlakozásával jelentős kutatás-fejlesztési tevékenység kezdődik.

2006

Nyomtatás-szolgáltatás üzletágunk kiemelése szerviztevékenységeink közül, mellyel az elsők között fordultunk szembe a nyomtatás-koncentrációs piaci trendekkel.

2008

Vezeték nélküli szenzorhálózatos (WSN) fejlesztéseink elindulnak.

2011

Megkezdődik UCMote eszközcsaládunk értékesítése világszerte, több mint 15 országban.

2013

Megszületnek mezőgazdaságot támogató legújabb fejlesztéseink: GrainPatrol és AgroSense termékeink bevezetése a magyar piacra.

2014

Jelenleg 50 fővel, 4 telephelyen dolgozunk. Nyomtatóflottákat és informatikai rendszereket üzemeltetünk, IT hálózatokat építünk és egyre növekvő hangsúlyt fektetünk innovációs tevékenységünkre.